Contact

Aanmelden is eenvoudig en aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden bij het Platform. Vergeet niet aan te vinken of je gebruik wilt maken van de Facebook-groep ‘Ondernemend Lewenborg’. De groep is alleen toegankelijk voor leden.

Na aanmelding ontvang je een mail met daarin een bevestiging van je aanmelding. Ook ontvang je vanaf dat moment automatisch de maandelijkse nieuwsbrief. Je krijgt een vermelding op de ledenpagina met het logo van je bedrijf. Vergeet niet je logo bij te voegen bij het formulier.

Als je hebt aangegeven tevens gebruik te willen maken van de Facebook-groep ‘Ondernemend Lewenborg’, dan ontvang je via Facebook een aparte uitnodiging voor de groep. Je bent dan automatisch aangemeld en kunt meteen gebruikmaken van de groep.

Indien je starter bent of voornemens bent om een onderneming te beginnen en nog geen KvK-nummer hebt, vul dan bij KvK-nummer in: ‘nog geen’.

naam*

bedrijfsnaam*

adres*

telefoonnummer*

e-mailadres*

Kvk-nummer*

Website URL (optioneel)

Facebook URL (optioneel)

Twitter URL (optioneel)

LinkedIn URL (optioneel)

Vertel kort aanvullend wat je doet. Bijvoorbeeld 'tekstschrijver', 'bakker van speciale broodjes'. Zie de ledenpagina voor voorbeelden. (optioneel).

Ja, ik meld mij tevens aan voor ‘Ondernemend Lewenborg’

Upload je logo

Alle velden met een * zijn verplichte velden.

Adres

Platform ondernemend Lewenborg
p/a Midscheeps 3
9733 AZ Groningen
050-3181310/06-21433298 (tel. voorzitter Bram Hügel)

info@platformondernemendlewenborg.nl

www.facebook.com/platformondernemendlewenborg

www.facebook.com/groups/ondernemendlewenborg