Komende evenement: Bedrijfsbezoek Steenboksport

SteenboksportOp maandag 22 mei zijn we van harte welkom bij Jan Douma van Steenboksport. Na Mulder Loonbedrijf, is dit ons tweede bedrijfsbezoek en gezien het succes van het vorige kijken wij ernaar uit. Jan geeft een presentatie van zijn bedrijf en een rondleiding. Onder het genot van een drankje is er nadien ruimte voor een goed gesprek met de andere ondernemers.

Steenboksport is een webwinkel voor alle soorten uitrusting bij hardlopen, trailrunning en meer. Van schoeisel tot race-rugzakken en van drinksystemen tot kleding. Daarnaast organiseert Steenboksport clinics en trainingen rondom trailrunning en kun je je bijvoorbeeld aansluiten bij verschillende loopgroepen. Jan Douma vertelt er graag meer over!

inloop:                 vanaf 19.45 uur
aanvang:             20.00 uur en einde ca. 22.00 uur
locatie:                 Bieskemaar 2 (tussen Ballorig en Klimcentrum Bjoeks aan de Kardingerplas)
kosten:                geen
aanmelden:       graag! Via Facebook of stuur een bericht naar: info@platformondernemendlewenborg.nl

Het wordt weer een bijzondere avond, dus reserveer deze datum in je agenda en kom!

Vorige netwerkbijeenkomst

De netwerkavond was ter afwisseling deze keer in Het Dok. Een prettige zaal, waar Erik Boonstra van Univé een presentatie gaf over het onderwerp: AOV voor ondernemers. Zeer verhelderend en informatief en Erik wist beslist een aantal vooroordelen te ontkrachten, die hardnekkig de ronde doen over dit onderwerp. Dorstig geworden van alle informatie, vervoegden de ondernemers zich later aan de bar, beneden in het restaurant. Zo hou je werk en privé goed gescheiden… Maar wat ons betreft is Het Dok een prima locatie voor een netwerkavond en we gaan dit zeker vaker doen.

April doet wat-ie wil…

En daarom komt de netwerkavond in april helaas te vervallen. Dit jaar vallen de meivakantie en koningsdag wat ongelukkig voor ons. Andere data in april zijn organisatorisch niet haalbaar, daarom hebben we besloten in april geen netwerkavond te organiseren.

VuurplaatsVooruitblik agenda

Op donderdag 29 juni sluiten we het eerste deel van het seizoen af bij de vuurplaats met als gespreksonderwerp: samenwerken voor zzp’ers. Een ongebruikelijk onderwerp op een ongebruikelijke plek, maar daarom niet minder de moeite waard. Mochten de weergoden ons die avond ongunstig gezind zijn, dan wijken we uit naar een alternatieve locatie. Welke, daar komen we in de volgende nieuwsbrieven op terug

Martijn van der Tuin start nieuw traject WAJW in De Oude Bieb

Martijn-ReconcepOp 1 juni a.s. start Martijn van der Tuin een nieuw traject ‘Werk aan jouw Winkel’ voor ondernemers. Net als vorig jaar, heeft Martijn gekozen voor De Oude Bieb als locatie voor de trainingen, coaching sessies en workshops. Het traject is nadrukkelijk bedoeld voor ondernemers die een inkomen hebben van ongeveer 110% van de bijstandsnorm en – om uiteenlopende redenen – niet in staat zijn voldoende omzet te genereren.

Doel van het traject is ‘ondernemers een unieke kans (of herkansing) te bieden in korte tijd een nieuw leven op te bouwen als ondernemer en hiermee zelfstandig en structureel meer in het eigen levensonderhoud te kunnen voorzien’. Met andere woorden: om een succesvol ondernemer te worden én te blijven. Deelnemers aan voorgaande edities waren unaniem in hun waardering voor dit traject: zeer waardevol en een aanrader!

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus als je belangstelling hebt, geef dat dan snel aan! Je kunt je nog aanmelden t/m maandag 1 mei, 12.00 uur, via: martijn@reconcep.nl of bel 06 411 00 676. Meer informatie over WAJW vind je op: http://www.reconcep.nl/werk-aan-jouw-winkel/. En voor een referentie van een oud-deelnemer, kijk je op: http://greendreamster.nl/werk-aan-jouw-winkel/

Wil je reageren op deze nieuwsbrief of iets met ons delen? Stuur dan een bericht naar: info@platformondernemendlewenborg.nl. Wij doen ons best je zo snel mogelijk te antwoorden. Deel je updates of oproepen met de aangesloten ondernemers op www.facebook.com/groups/ondernemendlewenborg.