December 2015

Snertavond donderdag 10 december

SnertDe laatste netwerkborrel van het jaar wordt een eersteklas snertavond. Vicewereldkampioen Snertkoken Gerda Uiterwaal kookt voor ons een heerlijke erwtensoep gemaakt van uitsluitend biologische producten. Bij de erwtensoep wordt een amuse geserveerd van katenspek en roggebrood
Bij binnenkomst word je verwelkomd met een hartverwarmend drankje.
Inloop vanaf 17.30 uur. Opening van de avond om 18.00 uur. De soep wordt rond 18.15 uur geserveerd. Vanaf 19.15 uur krijg je drie korte workshops van maximaal 20 minuten elk. Je bezoekt de drie workshops beurtelings en daarna bespreken we plenair de uitkomsten. Je krijgt nog bericht over de precieze inhoud van de workshops, maar ze zijn de moeite waard! De tweede helft van de avond is bestemd voor een prettig gesprek in plezierige sfeer, netwerken dus. Sluiting rond 22.00 uur.

Locatie als vanouds de Oude Bieb aan de Midscheeps 3. Kosten voor deze avond € 7,50, bij binnenkomst te voldoen. Aanmelden deze ene keer verplicht om te voorkomen dat we elkaar boven een lege soepkop aan moeten staren! Je kunt je aanmelden via Facebook of via info@platformondernemendlewenborg.nl. Doe dat bijtijds, want we hebben slechts beperkt plaats!

Vorige netwerkborrel

Veel enthousiaste reacties gekregen naar aanleiding van de presentatie van Henriëtte Veenstra van Onderneem’t en Klaar Zegers van StadOogst tijdens de laatste netwerkborrel. Zij hadden een zeer interessant verhaal voor iedere ondernemer. En ze komen graag nog een keer, waarvan akte!

Komende netwerkborrel donderdag 28 januari 2016

We trappen het nieuwe jaar af op donderdag 28 januari met een nieuwjaarsborrel. Voor deze avond is al een spreker vastgelegd die ons gaat bijpraten over een onderwerp dat voor veel ondernemers van belang is. Meer nieuws volgt binnenkort.
En ook in het nieuwe jaar gaan we vol goede moed verder op de ingeslagen weg. Dat betekent iedere maand weer een interessante presentatie, workshop of spreker en volop gelegenheid tot netwerken in een plezierige en ontspannen sfeer.

Nieuwe leden

Deze maand verwelkomen we de volgende nieuwe leden:
Monica ten Hoove – Cijfers & Centen
Gert Idema Idema – Internet Marketing & Social Media
Cindy Steenstra – Steen voor Steen Coaching & Begeleiding
Richard en Linda Hoks – Caravan verhuur Groningen

Pitchen

Het hele jaar door bieden wij ondernemers of starters de gelegenheid hun bedrijf of bedrijfsidee te presenteren tijdens de netwerkborrel. Een uitgebreide bedrijfspresentatie of een pitch van tien minuten: je bent van harte welkom! Een unieke gelegenheid om feedback te vragen van de andere ondernemers. Het levert je altijd waardevolle informatie op die je kunt gebruiken om je bedrijf, je diensten of je producten beter af te stemmen op de behoefte van je klanten.

Ondernemend Lewenborg op repeat

De Facebook-groep Ondernemend Lewenborg is al enige tijd actief. Bedoeld om te adverteren, je bedrijf te promoten, jezelf te presenteren, een nieuw aanbod te doen of een oproep te plaatsen.
Hoe meer ondernemers de groep gebruiken, hoe sneller de bekendheid zal toenemen. De groep is zichtbaar voor iedere Facebook-gebruiker, maar alleen toegankelijk voor de ondernemers uit de wijken Lewenborg, Zilvermeer, Drielanden, Ruischerwaard en Ruischerbrug, Noorddijk en Noorddijkerweg.
Zoek je extra mogelijkheden om te adverteren via Facebook? Meld je dan aan bij de Facebook-groep Ondernemend Lewenborg door lid te worden van het Platform.

Meld je aan bij het Platform. Het lidmaatschap is kosteloos en niet verplichtend. Je krijgt er wel heel veel voor terug. Aanmelden kan hier.

Wat vinden wij ervan?

Wij vinden heel veel gezien de situatie in de wereld en de recente gebeurtenissen in Parijs. Ze maken ons ervan bewust dat het leven kwetsbaar is. En dat de veiligheid die we zo vanzelfsprekend vinden, ook in ons stukje van de wereld relatief is. Wij voelen ons solidair met hen die dit is overkomen. Toch kunnen we niet anders doen dan vooral verdergaan, al is het met enige schroom. Doorgaan met leven, werken, ondernemen, in het besef dat dát het enige juiste antwoord is…
De beste wensen voor 2016Kerstgroet
Wij wensen alle ondernemers van Lewenborg e.o. alvast hele prettige kerstdagen en een plezierige jaarwisseling. We zien je graag terug op de nieuwjaarsborrel in januari of tijdens één van de andere netwerkavonden.
Of wie weet: tijdens de komende ondernemersmarkt in het voorjaar!