Donderdag 26 januari bij Golvend Lewenborg

flyer-golvend-lewenborg-snert-2PoL flyer-golvend-lewenborg-snertPoLDonderdag 26 januari sluiten wij ons aan bij Golvend Lewenborg. Op deze avond houdt Golvend Lewenborg een grote bewonersbijeenkomst, waarvoor alle bewoners van Lewenborg uitgenodigd zijn. Je hebt als het goed is hiervoor een uitnodiging ontvangen. Om onze betrokkenheid als ondernemers in daden om te zetten, heeft het Platform besloten de netwerkavond te combineren met een bezoek aan dit evenement. En niet onbelangrijk: er staat snert op het menu!

Ook op deze avond is er ruime gelegenheid te netwerken, met elkaar van gedachten te wisselen en vooral nieuwe contacten op te doen.

De inloop is vanaf 17.30 uur, aanvang 18.00 uur en locatie de grote zaal in wijkcentrum Het Dok. Het wordt een mooie avond, dus reserveer deze datum in je agenda en kom!

Vorige netwerkbijeenkomst

Glühwein volgens Willem Wiers’ recept, Caribische hapjes van Elaine Kortijn en een hartige quiche van Toos Metus. De aanwezige ondernemers hebben zich dit uitstekend laten smaken. Zo konden wij samen een plezierig einde vieren van seizoen 2016 en alvast vooruitkijken naar 2017.

Vooruitblik agenda

In januari gaan wij dus op bezoek bij Golvend Lewenborg. In februari brengen wij een bezoek aan Mulder Loonbedrijf. Op bedrijfsbezoek en netwerken op locatie, meer informatie volgt. Dit bezoek vindt plaats in de eerste week van maart, maar dat mag omdat februari een korte maand is. Op de traditionele laatste donderdag van maart krijgen wij als spreker Erik Boonstra van Univé, die ons bijpraat over een AOV voor ondernemers. En in april organiseren wij een thema-avond rondom samenwerken voor zelfstandige ondernemers/zzp’ers. Wij zouden het zeer waarderen als je alvast wilt meedenken over de invulling van deze avond en onderwerpen of ideeën aandraagt.

Nieuwe leden

Wij zijn blij de volgende nieuwe leden bij het Platform te verwelkomen:
Toos Metus – Hairsalon Toos
Anja Kuhn – flow|e|motion<

Flexplekken in de wijk

flexplekkenWillem Wiers heeft de behoefte aan flexplekken gepeild onder de ondernemers in de wijk. Daar is helaas weinig respons op gekomen. Oorzaak kan zijn dat mensen het bericht hierover hebben gemist. Het kan ook te maken hebben met de relatieve onbekendheid van ondernemers met het begrip flexplek en wat dat in de praktijk betekent voor je bedrijfsvoering. Daarom in deze nieuwsbrief een laatste kans om van je te laten horen. Neem contact op met Willem via info@willemwerkt.nu of bel 06 – 4842 6057.

Reageren?

Wil je reageren op deze nieuwsbrief of iets met ons delen? Stuur dan een bericht naar: info@platformondernemendlewenborg.nl. Wij doen ons best je zo snel mogelijk te antwoorden. Deel je updates of oproepen met de aangesloten ondernemers op www.facebook.com/groups/ondernemendlewenborg.