Donderdag 30 juni maandelijkse borrel

MakkelijkerverkopenDe laatste netwerkborrel voor de vakantie komt Onno de Rechteren een workshop ‘Makkelijker Verkopen’ geven. Samen met Sanne Scheltena, is Onno initiatiefnemer van makkelijkerverkopen.nl. De workshop is een voorproefje van de drie trainingen die beiden voor ondernemers hebben klaarliggen. Praktische trainingen erop gericht van iedere ondernemer ook een goed verkoper te maken. In de woorden van Onno en Sanne:

Met plezier meer omzet binnenhalen kun je in één middag leren. Voor veel zzp’ers en kleine ondernemers is het een moeilijke opgave om steeds bezig te zijn met het binnenhalen van voldoende klanten en omzet. Deze ondernemers zijn vaak heel goed in hun werk en leveren een product of dienst met een hoge kwaliteit. Maar goed zijn in je werk betekent nog niet dat je ook beschikt over alle ondernemersvaardigheden die nodig zijn om je bedrijf te laten bloeien.

Onno: ‘In mijn omgeving kom ik steeds vaker ondernemers tegen die mij vragen: hoe kan ik meer omzet binnenhalen?’ De initiatiefnemers van makkelijkerverkopen.nl, Onno de Rechteren en Sanne Scheltena, hebben daarom een drietal trainingen ontwikkeld: klanten winnen, klanten behouden en de kunst van marketing. Het zijn geen dure trainingen waarbij de ondernemer ook nog eens veel tijd moet investeren. Het zijn trainingen van één middag voor een heel betaalbare prijs.

Sanne: ‘De prijs van de trainingen hebben we bewust laag gehouden om toegankelijk te zijn voor iedereen die dit nodig denkt te hebben. Het is een goede investering in jezelf en je bedrijf.’ De trainingen zijn interactief en gericht op verkopen met plezier. De deelnemers gaan naar huis met veel nieuwe inzichten en verkooptools om direct in te zetten.

Aanvang van de presentatie 20.00 uur tot ca. 21.00 uur. Na de presentatie is er volop gelegenheid voor vragen en een prettig gesprek met de andere ondernemers. Einde ca. 22.00 uur en locatie de Oude Bieb aan de Midscheeps. Voor deze avond vragen wij een bijdrage van € 3,-.

Mis het niet, deze laatste borrel voor de vakantie. Noteer het in je agenda en kom langs!

Vorige borrel

De presentatie van Thomas de Boer van De Groningse Uitdaging was er een om niet snel te vergeten. Niet alleen vanwege zijn persoonlijkheid, zijn bijzondere en inspirerende verhaal of zijn presentatie, zonder scherm of flap-over. Vooral vanwege de openhartigheid waarmee hij sprak over het werk van De Groningse Uitdaging. In veel opzichten een indrukwekkend verhaal waar wij in de toekomst graag meer over willen horen!

Ondernemersmarkt editie 2016

Marktindeling

Fictieve opstelling, maar zo zou de markt eruit kunnen zien….

Ondernemers uit Lewenborg en omliggende wijken bieden wij de unieke kans zich te presenteren aan mede-ondernemers, collega’s en wijkbewoners tijdens de ondernemersmarkt op zaterdag 10 september.

Het plein voor Het Dok dient als locatie en de markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Centraal gelegen tussen winkelcentrum en wijkcentrum en met de kramen mooi onder en tussen de bomen. Op dit moment zijn we druk bezig organisaties en winkeliers in de wijk te benaderen. Het zou mooi zijn als straks tevens wijkgebonden organisaties met een kraam vertegenwoordigd zijn tussen de ondernemers. En ook de lokale winkeliers zijn van harte welkom. Kortom, wij werken er hard aan om van deze dag iets moois te maken!

Aanmelden

De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld. Welke plaats kunnen wij voor jou reserveren?

Meld je aan via de website. Daar is ook alle informatie te vinden over de dag zelf, de kosten en de voorwaarden van deelname. Iedere deelnemer krijgt een vermelding op de website, op Facebook, in de nieuwsbrief en via huis-aan-huisflyers. En goed om te weten: voor extra promotie kun je tegen geringe meerprijs ook een advertentie afnemen.

Wees er vroeg bij en meld je aan! Dit kan tot 15 augustus.

Extra bijeenkomst voor deelnemers aan de Ondernemersmarkt

Op donderdag 1 september organiseert PoL een extra bijeenkomst voor de deelnemers aan de Ondernemersmarkt. Voor alle informatie over de markt, om kennis te maken met de andere deelnemers en om je eventuele wensen kenbaar te maken. Tijd: van 20.00 tot ca. 22.00 uur. Locatie: De Oude Bieb aan de Midscheeps.

Belangrijk om in je agenda te noteren!

Wie gaat ons helpen zwarte cijfers te schrijven?

SpaarpotPoL is op zoek naar de ondernemer die het rood voor de ogen wordt als er geen zwarte cijfers geschreven kunnen worden. Ben jij die ondernemer of ondernemende Lewenborger? Wij zoeken iemand die niet alleen handig met cijfers is, maar ook graag betrokken wil worden bij de organisatie van het Platform. Om mee te helpen het Platform te laten groeien en verder te ontwikkelen. En inderdaad: het Platform wordt spoedig omgevormd tot een stichting.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Bel dan met Bram Hügel 06 – 2143 3298 of Bert Kragt 06 – 1295 3909 of stuur een bericht via info@platformondernemendlewenborg.nl.

PoL op vakantie

In de maanden juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten gepland en is er geen nieuwsbrief.
Wij hopen je vanaf september weer te zien en te spreken en wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie!