Komende evenement: Hete avond met PoL

vuurplaats1Op donderdag 29 juni ben je van harte welkom bij de vuurplaats in Lewenborg. Op deze bijzondere locatie houden wij de laatste netwerkavond voor de vakantie. Thema van de avond is: samenwerken voor zzp’ers en zelfstandigen, waarmee we tevens de eerste helft van het seizoen afsluiten.

welkom: vanaf 19.45 uur
einde: ca. 22.00/22.30 uur

vuurplaats2Locatie: vanaf het fietspad in de hoek waar Stuurboordswal en Lijzijde elkaar ontmoeten, rechtsaf bij de rioolbuizen
kosten: geen, en neem zelf wat te eten of drinken mee
aanmelden: graag! Via Facebook of stuur een bericht naar: info@platformondernemendlewenborg.nl

Het wordt een bijzondere avond, dus reserveer deze datum in je agenda en kom!

Terugblik bedrijfsbezoek Steenboksport

Maandag 22 mei bezochten wij met een flinke groep Steenboksport van Jan Douma aan de Bieskemaar. Het was voor sommigen een openbaring te zien wat er allemaal te koop is op het gebied van trailrunning. Jan liet ons kennismaken met energiedrankjes en -snacks en presenteerde ondertussen zijn bedrijf. Mooi om te zien hoe Jan langzaam maar zeker een behoorlijk unieke positie veroverd heeft in de branche, beslist ook op medisch en paramedisch terrein. En dat wordt in de nabije toekomst alleen maar meer, gezien de vergevorderde plannen die Jan ons toonde. Een prima geslaagd bedrijfsbezoek, met dank aan Jan Douma voor zijn gastvrijheid.

Plannen voor het najaar?

Hebben wij plannen? Ja en nee. Idee is om – net als onze broeders en zusters van de Blije Business in de Korrewegwijk – iedere maand een ondernemerslunch te organiseren. Een simpel gebaar naar de ondernemers in de wijk die elkaar ook eens onder andere omstandigheden willen ontmoeten. En lunchen moet je toch, dus waarom dan niet samen? Vaste dag, vaste tijd, variabele deelnemers. Beoogde locatie: Het Dok.

Andere plannen? Daar nemen we de zomervakantie voor om ze eens goed tegen het licht te houden. We houden je op de hoogte. Maar je kunt ook eens met een plaatselijke folklore breken en ons zelf vertellen wat je graag georganiseerd zou zien in de wijk. Voor en door ondernemers. Daar zijn wij namelijk voor en we horen graag van je!

Vakantieplannen?

zonzeestrandAls je straks met vakantie gaat, genieten van een korte poos welverdiende rust in een andere omgeving, neem dan iets mee om te overdenken. Bijvoorbeeld dit: je doet als ondernemer waar je goed in bent. En je probeert dat telkens zo goed mogelijk te doen. Je wilt tevreden klanten. Maar wat is nu eigenlijk je echte drijfveer? Geld? Zeker, zonder gaat het niet. Maar als geld je enige drijfveer is, dan kan ik je op een briefje geven dat je het als ondernemer niet gaat redden.

Liefde voor je vak, maar vooral liefde voor de mensen bij wie je betrokken bent. Oprecht betrokken, en vooruit: ook met een vleugje eigenbelang. Want anders zit de bakker elke dag met oud brood. Maar als je dan toch ooit rijk wilt worden, dan is dit het beste recept. Je hebt straks namelijk niet alleen een tevreden klant, maar ook een ambassadeur voor jouw bedrijf.
Investeren in mensen. En de rest…

Dit advies werd u gratis aangeboden door Bram…

Wij wensen je een hele plezierige vakantie en zien je graag in september weer terug!

Reageren?

Wil je reageren op deze nieuwsbrief of iets met ons delen? Stuur dan een bericht naar: info@platformondernemendlewenborg.nl. Wij doen ons best je zo snel mogelijk te antwoorden. Deel je updates of oproepen met de aangesloten ondernemers op www.facebook.com/groups/ondernemendlewenborg.