Donderdag 26 mei maandelijkse borrel

De komende netwerkborrel komt Thomas de Boer vertellen over De Groningse Uitdaging. Dit is een netwerk voor ondernemers die maatschappelijk betrokken willen zijn en een bijdrage willen leveren aan een duurzame maatschappij. Het doel van de Groningse Uitdaging is om wensen vanuit de samenleving (organisaties, groepen bewoners) en mogelijkheden vanuit het bedrijfsleven met elkaar te verbinden. En ze zijn zeer succesvol getuige het grote aantal projecten dat dankzij hen van start is gegaan. Kortom: een interessant verhaal voor iedere ondernemer.

Aanvang van de presentatie 20.00 uur tot ca. 21.00 uur. Na de presentatie is er volop gelegenheid voor vragen en een prettig gesprek met de andere ondernemers. Einde ca. 22.00 uur en locatie de Oude Bieb aan de Midscheeps. Voor deze avond vragen wij een bijdrage van € 3,-.

Nieuwsgierig? Noteer het in je agenda en kom langs!

Vorige borrel

De presentatie van Willem Wiers van WillemWerkt viel in goede aarde. Een goed verhaal over de mogelijkheden die videopitchen biedt voor ondernemers die zich graag op een andere manier willen presenteren. Het vragenuurtje duurde minstens zo lang als de presentatie.

Nieuwe leden

Deze maand verwelkomen we de volgende nieuwe leden bij het Platform:

Eddy Clements – Clements Daktechniek

Benny Ewolds – Ewolds Bouwservice

Ondernemersmarkt editie 2016

PoLondernemersmarkt2016De ondernemersmarkt staat gepland op zaterdag 10 september van 11.00 – 16.00 uur. Het plein voor Het Dok dient als locatie. Centraal gelegen tussen winkelcentrum en wijkcentrum en met onze kramen mooi onder en tussen de bomen. Op dit moment zijn we druk bezig organisaties en winkeliers in de wijk te benaderen. Het zou mooi zijn als straks tevens wijkgebonden organisaties met een kraam vertegenwoordigd zijn tussen de ondernemers. En ook de lokale winkeliers zijn van harte welkom. Kortom, wij werken er hard aan om van deze dag iets moois te maken!

Aanmelden

Je kunt je vanaf nu aanmelden via de website. Daar is ook alle informatie te vinden over de ondernemersmarkt, de kosten en de voorwaarden van deelname. Iedere deelnemer krijgt een vermelding op de website, op Facebook, in de nieuwsbrief en via huis-aan-huisflyers. En goed om te weten: voor extra promotie kun je tegen geringe meerprijs ook een advertentie afnemen.

Wees er vroeg bij en meld je aan! Dit kan tot 15 augustus.

Oproep penningmeester PoL

PoL heeft dringend behoefte aan ondersteuning. Welke ondernemer of ondernemende Lewenborger is handig met cijfers én wil graag betrokken worden bij de organisatie van ons Platform? Als penningmeester denk en beslis je volwaardig mee. Van belang: het Platform wordt spoedig omgevormd tot een stichting.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Bel dan met Bram Hügel 06 – 2143 3298 of Bert Kragt 06 – 1295 3909 of stuur een bericht via info@platformondernemendlewenborg.nl.