Geen doorgang ondernemersmarkt 2016stop

Zoals je waarschijnlijk hebt kunnen lezen, waren wij genoodzaakt half augustus de aangekondigde ondernemersmarkt af te gelasten. Ondanks al onze inspanningen waren er onvoldoende aanmeldingen binnengekomen om een volwaardige en goed aangeklede markt te kunnen organiseren. Wij vonden het daarom niet langer verantwoord om de markt doorgang te laten vinden. Zeker niet met het oog op de verwachtingen bij de deelnemers van het evenement.

We zijn ons er goed van bewust dat we met dit besluit de ondernemers die zich hadden aangemeld een flinke teleurstelling bezorgden. Maar liever nu een teleurstelling, dan straks een halfbakken markt met anderhalve kraam op een verder leeg plein. Wij vinden het belangrijker elkaar recht in de ogen te kunnen blijven kijken.

Gelukkig waren de meeste reacties positief n.a.v. ons bericht hierover. En wie weet is er mogelijk ergens volgend jaar een herkansing.

Start van een nieuw seizoen

De meeste ondernemers zijn weer terug van een welverdiende vakantie (of hard toe aan de volgende…) en druk aan het werk. Dat geldt ook voor ons. Wij verwachten dat de gestage groei van ons netwerk ook dit jaar doorzet, dat meer ondernemers de potentie zien van met elkaar in contact komen en samenwerken. Kansen zien en waar mogelijk benutten. Wij bieden je het platform, de invulling is aan jou. Maar wij hebben er zin in!

Enquête 2016

enqueteVia de nieuwsbrief en via Facebook ben je op de hoogte gebracht van de enquête die wij momenteel houden onder de leden, de abonnees en de trouwe volgers op Facebook. Een belangrijk moment voor ons en de ondernemers in en buiten ons netwerk om de stand van zaken op te maken.

Om meer mensen in de gelegenheid te stellen hun mening te geven, hebben we de sluitingsdatum verplaatst naar zondag 25 september a.s.. Zonder gerichte feedback is het voor ons als organisatie lastig activiteiten te organiseren die steeds goed aansluiten op de wensen en behoeften van de ondernemers. Reden temeer om jou te vragen naar je mening, te kijken wat je wel en niet waardeert en waarom dat zo is. Om in de geest te blijven van wat we steeds roepen: samen sterk!

Doe jezelf en ons een plezier en vul daarom de enquête in.
Laat je stem horen: platformondernemendlewenborg.nl/enqueteformulier

Donderdag 29 september eerste maandelijkse borrel met Marte van Dijk

LogoSmarterOnder de titel ‘De ondernemer als duizendpoot’, geeft Marte van Dijk van SmarteR donderdag 29 september een workshop. Kort samengevat:

‘Hoe zorg je ervoor dat je de passie voor het ondernemen (jouw dienstverlening of product) vasthoudt of weer terugkrijgt? Samen gaan we valkuilen, vraagstukken of andere zaken die spelen te lijf, zodat jij je weer met volle energie kunt richten op jouw product of dienstverlening.’

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Locatie is De Oude Bieb aan de Midscheeps en we vragen een kleine bijdrage van € 3,- voor deze avond.

Zet het in je agenda en kom (en neem gerust een introducé mee)!

Slagerij Hofman op RTL4

logo-slagerij-hofmanDe gebroeders Hofman van de gelijknamige slagerij zijn 25 september te gast in het programma LifestyleXperience op RTL4. In dit bekende televisieprogramma dat iedere zondag wordt uitgezonden, bieden bedrijven een kijkje in de keuken en tonen wat ze doen en hoe ze dat doen. Onderwerpen die zeker aan bod komen: het maken van droge worst, en een bijzondere manier van varkenshouwen.

Ga kijken op zondag 25 september, 14.20 uur op RTL4.

Ten slotte

Zodra de resultaten bekend zijn, komen wij in de volgende nieuwsbrief terug op de enquête. Uiteraard zijn we er heel benieuwd naar wat jij nu werkelijk vindt en hoe wij zaken misschien anders of beter kunnen organiseren. Wij snappen als ondernemers best wat wel en niet werkt, maar we horen het liever direct van jou.