Oktober 2015

Maandelijkse netwerkborrel 29 oktober in het teken van: ‘Succesvol Ondernemen’

Donderdag 29 oktober a.s. is de tweede netwerkborrel van dit seizoen. Gastspreker is Martijn van der Tuin. Met zijn bedrijf Reconcep, begeleidt hij (startende) ondernemers op de weg naar succesvol ondernemen. Ben je nieuwsgierig of zijn aanbod ook interessant is voor jou en jouw onderneming? Kom dan naar de netwerkborrel en luister naar zijn verhaal.

Na afloop van de presentatie is er volop gelegenheid vragen te stellen. En daarna is er ruim tijd voor een borrel samen met andere ondernemers in een prettige en ongedwongen sfeer!

Aanvang 20.00 uur, einde rond 22.00 uur. Locatie zoals gebruikelijk de Oude Bieb aan de Midscheeps 3. De avond wordt je kosteloos aangeboden door het Platform, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom!

Ander nieuws

Binnenkort start Martijn van der Tuin in de Oude Bieb een traject voor Succesvol Ondernemen. Meer nieuws hierover volgt binnenkort. Maar is je belangstelling gewekt en wil je extra informatie dan kun je altijd contact opnemen via info@platformondernemendlewenborg.nl

Nieuwe leden

Deze maand verwelkomen we twee nieuwe leden:

Winfred Haan                                 Afvoer en RioolTechniek Noord

Nathan Uiterwaal                           Klussenbedrijf Nathan Uiterwaal

Officieel lid geworden is:

Elianne Brugman-de Vries          Restyle Huis Groningen

Pitchen

Wil jij graag je bedrijf pitchen tijdens één van de netwerkbijeenkomsten? Dat kan! Of het nu gaat om een uitgebreide bedrijfspresentatie of om een pitch van tien minuten: je bent van harte welkom!

Wie kan beter het verhaal vertellen van zijn of haar eigen bedrijf dan de ondernemer zelf? Daarom maken we graag ruimte voor ondernemers die zichzelf en hun bedrijf willen presenteren. Ook als je starter bent.

Ondernemend Lewenborg

Sinds kort is de Facebook-groep Ondernemend Lewenborg actief. Bedoeld om te adverteren, je bedrijf te promoten, jezelf te presenteren of een nieuw aanbod te doen.

Hoe meer ondernemers de groep gebruiken, hoe sneller de bekendheid zal toenemen. De groep is zichtbaar voor iedere Facebook-gebruiker, maar alleen toegankelijk voor de ondernemers uit de wijken Lewenborg, Zilvermeer, Drielanden, Ruischerwaard en Ruischerbrug, Noorddijk en Noorddijkerweg.

Dus zoek je extra mogelijkheden om te adverteren via Facebook? Meld je dan aan bij de Facebook-groep Ondernemend Lewenborg door lid te worden van het Platform.

Wat vinden wij ervan?

Sinds kort kunnen mensen in de bijstand in de gemeenten Wageningen en Groningen onbeperkt bijverdienen. Hun verdiensten worden niet gekort op de uitkering. Voor zzp’ers die onder de armoedegrens leven is er geen vergelijkbaar vangnet. Wij vinden dit niet rechtvaardig.

Wat vindt jij? Laat je mening horen via: info@platformondernemendlewenborg.nl of deel hem op onze Facebookpagina.